tisdag 24 april 2012

Bra start på veckan!

Här har vi fått en bra start på veckan tycker jag! Kan väl inte bli annat när värmen äntligen verkar vara tillbaka=). Helt underbart!

Igår, måndag, började Majken och jag dagen med ett besök på min gamla arbetsplats. Både kollegor och elever ville ju träffa Majken=). Jättetrevligt med god fika och Majken fick fin present! Vi fortsatte sedan i det underbara vädret vidare till Majkens mormor&morfar.
När Martin kom hem så blev det premiär! Premiär för middag ute på balkongen i solskenet, helt underbart=). Fick sedan besök av Majkens farmor&farfar som ville ha Majken-gos och vi hann med en del på dop-planerandet....Alltså en effektiv dag med massa trevligheter gjorda.

IMG_1295


Idag har Majken och jag varit ute i det härliga vårvädret. Njutit av solens strålar=)
Blir inte så mycket uppdatering från helgen men kan sammafatta den så här:
På lördagen blev det snickrande på projekt badrum på övervåningen, middag hos svärföräldrarna och underbart god fika blev vi bjudna på av systeryster. Söndagen=hemmamys, vilket inte händer alltför ofta i vår lilla familj!!

IMG_1291


IMG_1281


Vår underbara tjej=)

1 kommentar:

  1. Majken är den sötaste lilla gullungen !! Man blir så lycklig när man får vara med henne:) Det är såå underbart att vara mormor till lilla Majken:):)

    SvaraRadera