onsdag 11 april 2012

Påsken 2012

Så var då påsken över och vardagen är här igen! Tyvärr blev inte påsken något vidare skoj alls. Förhoppningarna var ju stora som vanligt vid långledighet och mysiga traditionshelger men mitt förbaskade magont höll i sig. Detta gjorde att jag inte kunde äta någon påskmat eller godis på hela helgen....deprimerande? JA=(. Det mesta av våra tänkta planer blev alltså inställda.

På lördagen, påskafton, blev det iaf påskmiddag hos Majkens farmor&farfar. För första gången fick Majken träffa sin faster och sina tre kusiner, blev en massa gos såklart=). Skoj att träffas tyckte vi allihopa! Tack för de fina kläderna Majken fick!


IMG_1212



IMG_1215



IMG_1224




Söndagen och måndagen blev det mys med moster för Majken. I måndags blev det också ett fikabesök hos Hanna&Daniel för att se deras hus som de precis flyttat in i.

Vår lilla tjej har garanterat haft en bra påsk iaf=). Mängder av mys har hon fått och sååå mycket fint i mängder av påskägg=). Tusen tack allihopa för allt fint som Majken fått! En helt ny garderob har snäckan fått + bok, nallar och leksaker!



imagesCAR3VK68



Dessa fina askar från Jabadabado fick Majken av sin mamma&pappa i påskpresent! Så söta och dom pryder hennes hylla så fint=).



IMG_1245



IMG_1246

1 kommentar:

  1. Åh vad mycket fint hon fått Snäckan. Visst är det kul och börja samla fina saker som ska vara i barnrummet. Hopas du mår bättre nu, får ta igen god mat och GODIS nu i helgen:) Kram från oss..
    Annika

    SvaraRadera