onsdag 21 december 2011

Julstämning på hög nivå=).

Gårdagen bjöd på julstämning vill jag lova! Jättemysig dag som började med julavslutning i kyrkan. Härlig förmån som pedagog att få vara med på=). För visst är det såå fint att höra barnen sjunga sina inövade julsånger, spela på sina instrument och känna stämningen att jul&ledighet är på inkommande?!
Efteråt blev det fortsatt jobb men också julfika tillsammans med all personal på skolan. Jag fick (överraskande nog!) jättefina blommor som tack för mitt arbete denna termin. Är ju dags att gå hem snart för att ladda inför mammarollen=). Blev väldigt glad och all personal blev också två biobiljetter rikare så nästa vecka hoppas jag på ett biobesök. Lika bra att passa på innan vi får fullt upp!!

IMG_1045

På kvällen var vi bjudna till fam. Sörensson/Holgersson på glöggfika. Trevligt, mysigt och gott får sammanfatta kvällen=). Bidrog till ännu mer julstämning även detta!
Idag känns det inte lika mycket julstämning...trött och frusen=(. Väldigt kallt idag! Hunnit med jobb och fika med mamma. Ikväll väntar styrelsemöte med VA-föreningen. Är inte sådär sugen på att lämna värmen och soffan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar