måndag 19 december 2011

Fjärde advent

Haft en härlig helg med massa julmys=).
Lördagen blev en shoppingdag för vår del. Första anhalten var Babyproffsen! Där inhandlades det spjälsäng med alla tillbehör, kommer bli så fint till lilla bebis=). Sedan shoppades det julklappar. Alla klapparna är nu färdiga!! Gick faktiskt smärtfritt i år, haha! En sambo som inte är sådär överförtjust i affärer, långa köer och dividerande om julklappsbeslut, tyckte det gick smidigt. Inte illa alls=).
När vi kom hem åt vi Cityhallens goda smörgåstårta och kikade på film. Bra avslut på en shoppingdag som gjorde mina ben vääldigt trötta.

Igår var det fjärde advent! Kan inte riktigt fatta att det snart är julafton. Lite snö hade inte varit fel för att julstämningen ska öka lite grann...Men vi fick en stor dos av julstämning igår iaf! Mamma&pappa hade adventsfika. Träffade morbror med fam. och gamlamormor. Skoj med tanke på att vi inte träffas mer i jul! Kusinerna hade julklappsöppning och faktiskt vi med=). Tack för den fina kokboken med julgodis! Vi mumsade på massa goda kakor och en utsökt pepparkakscheesecake=). Trevlig fika med mycket skratt, som det ska vara!



IMG_1025


IMG_1028



Vi inhandlade också en julgran igår! Gjorde den fin och tände den på kvällen tillsammans med alla fyra ljusen på brickan. Mysigt som bara den=).


IMG_1039


IMG_1031

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar