måndag 26 december 2011

Juldagarna

Då var snart julhelgen över! Vi har haft väldigt mysiga och härliga juldagar=).
fredagen började myset med uppesittarkväll. Syster hade styrt upp det hela med supergod smörgåstårta och Bingolottospelande. Hade väldigt trevligt=). När det gällde Bingolotto (vilket jag inte spelat sedan jag var liten) så kammade Martin hem enda vinsten....100 kr. Alltså tog ingen av oss hem storvinsten fast en av oss trodde detta hela tiden...haha!

Sedan var det då JULAFTON. Inleddes med jullunch hos Martins föräldrar för att sedan firas vidare hemma hos mamma&pappa med syster och farmor. Supergott med julmat, väldigt nöjda med julklapparna och härlig stämning gjorde årets julafton väldigt bra=).
Efter firandet så körde vi hem till Zandra&Assa som vi traditionellt brukar göra på hemvägen. Den så kallade "julgroggen" skulle intas och vi brukar träffa lite vänner som man inte träffar så ofta! Trevligt!



IMG_1055


Juldagen blev en sådan härlig dag som juldagen ska vara! Alltså slappande i soffan framför gamla julfilmer med chokladkartongen i högsta hugg och inte minst rester från julaftonens julbord=). Idag, annandagen, så är vi tillbaka till vardagen igen. Hunnit med biltvätt, fixande på huset och fikabesök av Anders&Kristina.

2 kommentarer:

  1. Låter som du haft det riktigt mysigt Caroline :). Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det har varit en mysig och härlig jul=). Hoppas din jul också varit bra! Kram

    SvaraRadera