tisdag 24 maj 2011

Helgen

Tänkte ge mig på en snabb update sådär i förbifarten...inte så ofta man sitter vid datorn nu för tiden!
Helgen som varit var mer än efterlängtad=).
Efter fredagens arbetsdag med just stängning som är segt på en fredag, väntade fredagsmys med varma mackor och tvkväll! Lika bra att vila upp sig inför två lediga jobb-dagar...alltså jobb-på-huset-dagar som helgerna måste ägnas åt!

Lördagen bjöd som vanligt på ingen sovmorgon och Andréns goda frukostbröd! Resterande av dagen tillbringade sambon min på övervåningen då det spikades väggar för fullt. Dessa ska upp innan det är dags för nya takstolar att komma på plats!
På eftermiddagen blev det spontanmiddag på Storken tillsammans med Anders&Kristina. Det var år och dar sedan vi var där men det var lika gott som jag minns det=). Trevligt!
Lite senare på kvällen blev det en sväng till vänner för att prata av sig en stund och få lite socialt sällskap i allt byggande...

I söndags fortsatte byggandet av väggarna. Jag har ju inte direkt varit sysslolös under helgen om det nu verkar så. Hunnit med en hel del faktiskt! Varit hantlangare och skött hushållet som vanligt men det blev även gräsklippning, biltvätt och plantering av några syrenhäckplantor (fick grävhjälp av pappsen). Har längs med ena tomtsidan underbara syrener men på ett ställe är det en liten "glugg" så därför fick det fyllas på med lite fler plantor. Helgen slutade med ett åskoväder som resulterade i att vi fick placera ut spänner och lägga ut plast på övervåningen...hemska regn!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar