lördag 7 maj 2011

Fullt upp!

Ja, här är det sannerligen fullt upp. Har inte hunnit öppna datorn ens (tur man har sin iphone så man kan uppdatera sig om vad som händer i omvärlden!).
Igår slogs det nog rekord i stressfylld dag. Efter en arbetsdag på förskola, möte och storhandling på Maxi bar det av hemåt för att slänga i sig lite mat. Sedan var det dags att packa in systers bohag i tre bilar och släp. In till staden för att bära möbler och kartonger i mängder. Fy tusan vad tråkigt det är med flytt=(. Stannade kvar i lägenheten för att vänta in svärmor som kom med tåget från sin Englandsvistelse. En fartfylld dag med andra ord....

Sedan tidigare inlägg har det hänt en hel del faktiskt.
Firande av gamlamormor.
Tacosmiddag med svärfar som gäst.
Grävning här hemma, vilket jag visat bilder på och fler kommer!
Namnsdagsfirande av Jane-dagen med systers goda dumlekladdkaka=).
Ett läkarbesök, då det konstaterades att jag åkt på ett virus. Därmed inget penicillin som hjälper! Attans med....behövs kanske mer vila.
Hämtning av bygg-ställningar eftersom hela huset ska kläs in i detta!
Jaa, en hel del som sagt. Men idag är det fredag och lyckan var stor när jag körde hemåt. Desto bättre är att solens strålar och lite värme äntligen kommit tillbaka efter några dagars kyla. När till och med några snöflingor kom häromdagen så kändes det hopplöst ett tag. Barnen på förskolan jublade och ville göra snögubbar....kul när det snart är dags för semester och bada i havet.

Häromdagen blev det en shoppingtur på Lindex. Förutom lite underkläder så fick dessa plagg följa med hem:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar