måndag 9 maj 2011

Bygg, grill och sol

Sitter här utmattad efter full fart som vanligt men det har varit en vääldigt bra och härlig helg=). Bilderna nedan får visa vad vi hittat på!


Den nya vägen sett från vårt hus. Är så nöjda med att slippa vägen precis utanför ytterdörren! Vår trädgård kommer bli så mycket mysigare också=),.



Våra fina stenstolpar som markerar gränsen uppåt väg&grannar. Nästa sommar blir det staket med stolparna som grundstomme.



Under lördagen byggdes det ställningar runt nästan hela huset. Vilket jobb! Martin och pappa stod för det mesta arbetet medan jag fick springa omkring och vara hantlangare. Tack pappa för hjälpen!
Efter allt slit var det dags att fixa iordning sig för att styra kosan mot Fredde&Maria på Trummenäs. Grillkväll väntade i deras nya fina hus! Vi hade en supertrevlig kväll med väldigt god mat och väldigt trevligt sällskap!!



Idag, söndag, så har vi arbetat på huset hela dagen. Jag har plockat sten i mängder, burit plåt och kastat nervösa blickar på sambon som varit på taket det mesta av tiden!


Det var ju dags att plocka ner plåttaket inför kommande takbyte.



Även skorstenen åkte ner idag. Murstocken på övervåningen revs också ner. Ett riktigt slitgöra...

3 kommentarer:

  1. Det har gått jättebra i helgen, ni är så duktiga.

    SvaraRadera
  2. Oj vad det hänt grejer.. Får komma och kolla =)

    SvaraRadera
  3. Såå bra det blev med nya vägen. Verkligen ett lyft för alla inblandade, blir kanon inte minst för er. Gjorde mycket för trädgården och ingången. Du behöver inget träningspass Carro hör jag...blir stark som en dragar-oxe.

    Kanske en liten lina på Martin på taket, men det kan man väl inte begära...

    SvaraRadera