måndag 25 juli 2011

Strömstads-tur

Då har vi varit på vår årliga tur i Strömstad för att hälsa på Anette med man&kids.
I tisdags styrde vi kosan mot västkusten och de 56 milen gick galant att köra. Stannade och åt utsökta räkmackor på ett ställe som mellanlandning. Eftersom vi inte kom upp förrän vid tre-tiden så blev det några timmar med mat, prat och mys i solen. Ville hade lite presentöppning eftersom han nyligen fyllt 1 år, lilla charmtrollet=). På kvällen gick vi neråt stan för att äta glass och kika på norrmännens lyxbåtar!




Dag 2 blev det cykelutflykt till Lagunen. Härligt väder=). Det blev bad (förutom för oss badkrukor), mat på campingens restaurang och slappande i solen. På kvällen kunde vi återigen njuta av kvällssol på altanen=)





Dag 3 ägnade jag och Martin åt lite shopping på Nordby köpcenter. Jag hittade en roströd kofta som var höstnyhet och ett par mysbyxor. Blev även ägare till en snygg Cult Design-vas som kommer göra sig snygg i vårt nya place om sådär några år...men den som spar, hon har=).
Efter lite lunch styrde vi kosan mot Sturkö. Denna gång med två barn bak i bilen som var så duktiga! Ganska bra att öva på att ha två kids i bilen 56 mil med kissepauser och mat på McDonalds. Men det var ju inget svårt=).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar